Uppbyggda sulor med extra stöd

Ge foten extra stöd med en uppbyggd fotbädd. Detta påverkar hela kroppens gångrörelse, hållning och välbefinnande. Här finns fotbäddar anpassade för olika behov och användningsområden.

Pedag - Uppbyggd vintersula
  • Reducerat pris / -15%
Available
Sulor som håller foten varm

Pedag - Uppbyggd vintersula

Pedag
114
187,00 kr 220,00 kr
Behaglig, anatomiskt utformad ull-sula utvecklad för vinterklimat. Produkt: Viva Winter i 100 % ull och aluminium.Egenskaper: Med uppbyggd hålfot och stötdämpare i hälen. Ullen ger komfort och håller foten varm och fräsch. Aluminiumlagret ger foten ett extra skydd från kyla underifrån.
Bandi Gel - Stötdämpande Bandi Gel - Stötdämpande 2
Available
Sulor med komfort och dämpning

Bandi Gel - Stötdämpande

BANDI
B-GEL-
200,00 kr
Mjuk, stötdämpande och lätt skålad polymergel beklädd med ett tunt ytskikt av komfortabel polyestervelour. Formgjuten och räfflad för långvarig komfort och extra glidskydd. Aktivt antibakteriellt medel hjälper till att hålla foten fräsch och eliminerar dålig lukt.Klippsula i storlekar: EUR 35-38, 39-42 & 43-46.Tjocklek: Ca. 4-13 mm.
Bandi - Uppbyggd halvsula Bandi - Uppbyggd halvsula 2
Available
Uppbyggda sulor med extra stöd

Bandi - Uppbyggd halvsula

BANDI
BP-ENJ-
149,00 kr
Uppbyggd 3/4-sula med stötdämpande zoner och fjädrande hålfot. Mjuk ovansida av bambu som är naturligt antibakteriellt och fuktabsorberande. Bambuns värmeväxlande egenskaper gör sulan användbar året runt. Undersidan består av formgjuten polyuretan med hålfotsstödinlägg av flexibel nylon. Ljuvliga i till exempel sneakers och Converse. Storlekar: EUR 36-40...
Pedag - Hålfotsstöd
Available
Sulor med komfort och dämpning

Pedag - Hålfotsstöd

Pedag
Step
125,00 kr
Använd hålfotsstöd för att ge rätt stöd och avlastning åt hålfoten samt för att placera den i rätt läge, för att undvika trötthet i fötterna. Produkt: Hålfotsstöd i kalvläder.Egenskaper: Ger stöd och avlastning i hålfoten. Självhäftande.
Pedag - Uppbyggd sula för...
Available
Uppbyggda sulor med extra stöd

Pedag - Uppbyggd sula för medelhög hålfot

Pedag
viva
300,00 kr
Behaglig, anatomiskt utformad lädersula som ger foten rätt stöd och avlastning. För normalhögt fotvalv. Produkt: VIVA för medelhög hålfot. Gjord i kalvläder.Egenskaper: Med uppbyggd hålfot och stötdämpare i hälen. Innehåller ett unikt specialfilter med mycket effektivt aktivt kol för bästa hygien. Håller fötterna torra och motverkar ovälkommen doft.
Pedag - Uppbyggt förfotsstöd
Available
Uppbyggda sulor med extra stöd

Pedag - Uppbyggt förfotsstöd

Pedag
Comfortable
160,00 kr
Undvik kramp och trötta fötter genom att lägga ett skönt förfotsstöd i skorna. Comfortable är ett extra mjukt stöd och har även dämpande effekt för hälen. Produkt: Uppbyggt förfotsstöd i svinläder med latexbotten. Extra mjukt.Egenskaper: Med pelotte som motverkar kramper och trötthet i foten, samt har dämpning under hälen.
Pedag - Anatomisk uppbyggt hålfotsstöd
Available
Uppbyggda sulor med extra stöd

Pedag - Anatomisk uppbyggt hålfotsstöd

Pedag
Viva Mini
200,00 kr
3/4 lädersula med hålfotsstöd och ortopedisk riktig sula som ger bra stöd åt fötterna. Produkt: Anatomisk uppbyggt hålfotsstöd i läder.Egenskaper: Ger ett mycket stabilt stöd för hålfoten, samt dämpning för häl och förfot. Med förfotspelott. Tar mindre plats i skon.Bruksanvisning: Lufta sulan efter användning för bästa resultat.Övrigt: Motverkar...
Skoinlägg - Helsula med uppbygg hålfot & förfotsstöd
Available
Uppbyggda sulor med extra stöd

Skoinlägg - Uppbygg hålfot & förfotsstöd

Springyard
235
290,00 kr
Springyard Sole Therapy - Högkvalitativ förfotsstöd i kalvläder för bästa komfort och hygien! Produkt: Exklusiv fotbädd i vegetabiliskt garvat kalvläder med kolfilter. Egenskaper: Anatomiskt formad fotbädd med hälkudde som ger dämpning och absorberar stötar. Fotens naturliga gångrörelse bibehålls dår både hålfot och förfot får effektivt stöd. Kalvlädret...

GåBra använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats

och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta,

förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från GåBra.se