Slät & fint läder

1 - Rengöring av läder: Ta bort eventuella skosnören och knäpp upp spännen. Borsta bort smuts med en skoborste och applicera rengöringen med hjälp av en fuktig rengöringsduk. Rengör skon med duken och låt torka naturligt.

2 - Vårda släta läder: Vårda med skokräm. Applicera ett tunt och jämnt lager skokräm för att ge näring och glans till skon. Använd cirkulerande rörelser med tubens påstrykare. Låt torka ca 10 min. Efterpolera noggrant med en skoborste för att arbeta in krämen i lädret och återfå en fin glans. Polera med putsduk för djup glans.

3 - Skydda släta läder: Skydda med impregnering för en vattenavvisande yta. När lädret återfått en fin yta är det viktigt att impregnera för att bevara finishen och skydda mot smuts och väta. Spraya ett tunt och jämnt lager impregneringsspray från ett avstånd på ca 15 cm. För bästa effekt, låt torka i 24 timmar. Upprepa för bästa effekt. Undersula av läder skyddas med en speciell impregnering.

4 - Fräscha upp insidan: Avsluta skovårdsrutinen genom att fräscha upp skornas insida. Spraya ett jämnt lager skodeo runt om hela skons insida. Trä i ett par nya skosnören och använd skoblock för att bevara formen på skorna.

Product added to wishlist
Product added to compare.

GåBra använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats

och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta,

förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från GåBra.se