Alla recensioner

Av Oscar S. på 12 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Effekt - läderbalsam för släta läder

Läderbalsam

Enkel att applicera och skorna blev som nya efter behandling!

Rapportera missbruk
Av Björn T. på 12 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Skokräm KIWI Parade - Komplett färgpaket 5 burkar

hemmaman som ofta e ute i skogen

Superbra produkter till ett bra pris, snabb leverans kan verkligen rekommendera detta företag o deras varor.

Rapportera missbruk
Av ulf A. på 09 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Bandi Lammull

lammull sula

varm och mjuk

Rapportera missbruk
Av ulf A. på 09 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Skoblock Ceder

skoblock

fyllde ut skon bra, bra kvalitet

Rapportera missbruk
Av ulf A. på 09 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Lädersula Svart

Lädersula

känns riktigt bra och höjde komforten i mina boots

Rapportera missbruk
Av Hans P. på 07 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Kövulfix - Kontaktlim för läder & gummi

Bästa limmet!

Kövulfix är bäst när sulan har släppt!

Rapportera missbruk
Av niclas W. på 07 Jan 2020 :
(1/5) 
Produktbetyg : Mockafärg Spray (olika färger) Vård & Skydd

Spray som inte sprayar.

Jag är missnöjd med produkten och har mailat gåbra utan svar.
Färgen i sig är det väl inget fel på men den kommer inte ur flaskan. Det ska vara en spray men den "kloggar" igen direkt vilket gör att färgen kommer ut stötvis och landar i droppar snarare än som en aerosol.
Jag har rengjort och prövat allt men icke. Jag tror det kan ha varit fel på min flaska dvs att drivmedlet hade läckt på något sätt för nu är "gasen" slut och flaskan halvfull. I vilket fall så har jag betalat för en massa färg jag inte kan använda.
Kan inte rekommendera den baserat på min erfarenhet.

Har fått feedback från Gå bra, och som jag sa kan det vara produkten som var betingad med ett fel. Jag har blivit erbjuden en ersättningsprodukt och prövar den gärna och uppdaterar min bedömning när jag prövat ersättningsprodukten.

Rapportera missbruk

granska svaret  Tack för din recension. Vi välkomnar alltid feedback, om det är positivt eller negativt. Men i det här fallet anser vi att denna recension var orättvist och skulle vilja ändra dig. Här är varför:

Tråkigt att du fått en trasig produkt. Vi skickar såklart en ny burk till dig. granska svaret

GåBra.se har svart på 07 Jan 2020
Av Bronislaw K. på 07 Jan 2020 :
(1/5) 
Produktbetyg : Pedag - Uppbyggt förfotsstöd

Fungerar

Toppen bra !!

Rapportera missbruk
Av Marcos C. på 07 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Mockafärg -DYE

Funkar jättebra

Funkade jättebra att "måla" ett par beiga skor till brunt. Jag behövde dock 1,5 burk för ett par normala sneakers.

Rapportera missbruk
Av Eva Susanne L. på 07 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Skoblock Trä

Utmärkt

Mycket prisvärda

Rapportera missbruk
Av Bengt Rune G. på 07 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Kaps Super Color dye + Preparer läderfärg

Nya skor

Väldigt bra. Skorna blev som nya. Rekommenderar färgen.

Rapportera missbruk
Av Gabriel J. på 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Effekt - läderbalsam för släta läder

Perfekt!

Blir inte bättre än så här=)

Rapportera missbruk
Av Adisa K. på 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Skoinlägg - Memory Foam (Formbar sula)

Mjuk och skön sula

Bekväm och formar sig efter min fot. Rekommenderar

Rapportera missbruk
Av Birgitta V. på 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Haflinger Grizzly Original Graphit Toffel

Tofflor

Har köpt både till mig st 38 o min man 42. Mannen är jättenöjd med sina o perfekt st. Mina 38 är lite för trånga men har använt dom så hoppas de går ut lite. Försent att byta.Bästa tofflor. Har haft mina gamla i ca 15 år.

Rapportera missbruk
Av Birgitta V. på 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Haflinger Grizzly Original Antracit Toffel

Tofflor

Har haft dessa tofflor i ca 15 år i st 38,de nya är oxå 38 men efter ett tag känns de små,antagligen mina fötter som "växt",hoppas de går ut lite. Trots det är de mina favoriter.

Rapportera missbruk
Av Yvette G. på 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Produktbetyg : Helsula Skinn Svart

Så snabb försänfelse

Bra produkt o jättesnabb försändelse kommer att beställa igen!

Rapportera missbruk
Av Björn G. på 18 Dec 2019 :
(5/5) 
Produktbetyg : Bandi - Korksula

Bra produkt, bra kundservice

Bra hantering av försening/lslutförsäljning!

Rapportera missbruk
Av Peter G. på 13 Dec 2019 :
(5/5) 
Produktbetyg : Collonil - skokräm som vårdar och ger högglans

Utmärkt skokräm

Bra konsistens och lätt att applicera.

Rapportera missbruk
Av Arne A. på 11 Dec 2019 :
(5/5) 
Produktbetyg : Atomlim / Superlim 20g

Supernöjd !

Verkar hålla vad reklamen lovar.

Rapportera missbruk
Av Robert H. på 10 Dec 2019 :
(5/5) 
Produktbetyg : Kövulfix - Kontaktlim för läder & gummi

Lim

Toppen bra lim till sulor.

Rapportera missbruk

GåBra använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats

och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta,

förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från GåBra.se

GåBra använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats

och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta,

förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från GåBra.se