Skoblock

Varför ska jag använda skoblock?

Använd skoblock för att förlänga livet på dina favoritskor.  Vi har högkvalitativa skoblock till bra priser och av högsta kvalitét!

Skoblock gör så att dina skor håller formen, doftar bättre och torkar snabbare.

Våra fötter svettas vilket ger upphov till fukt absorberas av läderfodret. Läder andas, det betyder att det finns porer i lädret som kan suga upp fukt, men även släppa ifrån sig det igen. Därför är det klokt att man låter skorna vila efter det att man använt skorna, så att fukten kan släppas ut från porerna igen. När lädret släpper ut fukten igen så vill lädret dra ihop sig och böjer sig i gångvecket, detta kan medföra sprickor i lädret. Därför ska man alltid använda skoblock när skorna vilar. Fukten dras ut snabbare och skorna behåller en snygg form och ökar livslängden på skorna avsevärt. Skoblock i trä är bäst för skorna för att dra ut fukten, använder du skoblock av cederträ som är ett fetare träslag så gör det att det inte spricker lika lätt, och så doftar det gott dessutom!

Förläng livet på dina favoritskor - Använd skoblock!

Kolla in våra exklusiva skoblock som vi har till bra priser och är av högsta kvalitét!

.

Exklusivt Ceder Skoblock Exklusivt Ceder Skoblock 2
Available
Skoblock

Exklusivt Ceder Skoblock

skobex-
399,00 kr
Ett exklusivt skoblock i cederträ som håller skon fräsch samtidigt som den bevarar skons form. Skoblock är avgörande om du vill bevara dina skor år efter år. Produkt: Ett mycket exklusivt skoblock för herr som spänner ut skon på längden och bredden. Egenskaper: Skoblock i cederträ absorberar fukt, håller skon fräsch och har antibakteriella egenskaper....
Skoblock Cederträ Gåbra.se Skoblock Cederträ Gåbra.se 2
Available
Skoblock

Skoblock Ceder

Springyard
500070
220,00 kr
Använd alltid skoblock i dina skor så bevarar du dina skor år efter år. Använder du ett skoblock av cederträ så doftar skorna alltid gott efter ceder skoblocket. Produkt: Skoblock med fjäder som spänner ut skon på längden och bredden. Säljes parvis. Egenskaper: Cederträ absorberar fukt, håller skon fräsch och har antibakteriella egenskaper. Förmånlig...
Skoblock Björk
Available
Skoblock

Skoblock Björk

Springyard
510000
110,00 kr
Skoblock i obehandlat trä som suger åt sig fukten i skorna. Produkt: Skoblock med kraftig spiralfjäder. Egenskaper: Skoblock av obehandlat trä som suger upp fukten i skorna. Övrigt: Säljes parvis. Förmånlig mängdrabatt på skoblocken - från 89 kr. Se specifikt pris nedan. Mängdrabatten gäller på ordinarie pris.
Skoblock Plast
Available
Skoblock

Skoblock Plast

Azzezo
Skobpl
69,00 kr
Bevara formen på dina skor med plast skoblock. Skoblock av plast med spiralfjäder. S - Dampumps, M - Dam normalform, L - Herr normalform.
Sandalstöd
Available
Skoblock

Sandalstöd

Springyard
427500
45,00 kr
Snyggt sandalstöd som håller formen på sandalerna. Produkt: Sandalstöd som spänner ut remsandaler och ger en snygg skyltning av öppna skor i butik eller varför inte i din walk in closet! Egenskaper: Mått: L 23 cm. Säljes styckvis.

GåBra använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats

och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta,

förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från GåBra.se