LEVERANSVILLKOR

Våra lagerförda varor levereras till dig inom 2-5 arbetsdagar.

Som speditörer använder vi oss av Postnord. Mindre försändelser skickas med Postnord Brev/Varubrev direkt till brevlådan/dörren. Större försändelser skickas med Postnord Collect till ditt närmaste Postnord-ombud.

Avisering sker i regel via SMS till det mobilnummer eller till den e-post adress som angivits vid beställning.

Om inte paketet hämtas ut i tid återgår paketet till oss och vi förbehåller oss därmed rätten att debitera de merkostnader detta medför vilket är 150 kr inklusive moms.

FRAKTVILLKOR

Vi har en fast fraktkostnad på 49 kr. Fraktfritt vid köp över 499 kr. (Frakt och fakturaavgifter räknas inte in i summan för fraktfritt, endast produkter räknas in i summan för fraktfritt).

Vid outlöst paket förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift för våra utlägg. Denna kostnad är i dagsläget 150 kr.

ÅNGERRÄTT

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Varan ska vara oanvänd. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Ångerrätten gäller oöppnade produkter.

Kontakta oss på info@gabra.se med ditt ordernummer för mer information om hur du går till väga.

Ångerrätt gäller ej realiserade varor. Realiserade varor kan endast bytas mot en annan vara.

Ansvar och kostnad för returfrakt ligger på kund i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Varorna skall skickas tillbaka i sitt ursprungliga emballage samt i ursprungligt skick.

Om din försändelse skickats fraktfritt kommer du att debiteras den faktiska fraktkostnaden.  Är du inte nöjd med produkten och vill byta till en annan går det självklart bra så länge förpackningen är oöppnad.

Ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage.  Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 10 dagar efter att returen mottagits.

Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något!

Returer skickas till:

Falck - GåBra.se

Falkvägen 17

232 52 Åkarp

.

REKLAMATION

Om paketet är skadat/öppnat vid leverans ska du reklamera det direkt hos ditt utlämningsställe. 

Om något är fel med din produkt ber vi dig att kontakta oss omedelbart så att vi kan lösa problemet. Kontakta oss här eller e-posta info@gabra.se och var så specifik som möjligt. Glöm ej att ange ditt ordernummer.

SERVICE

Kontakt sker via e-post: info@gabra.se eller via kontaktformuläret här.

Vi har som mål att besvara samtliga ärenden inom 48 timmar. Tänk dock på att vår kundtjänst inte har öppet under lördag och söndag eller allmänna helgdagar. Vi hoppas även att du kontaktar oss om du har synpunkter, klagomål, tips, har önskemål om nya produkter eller vill meddela oss något annat.

Product added to wishlist
Product added to compare.

GåBra använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats

och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta,

förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från GåBra.se