Mätstickor

Ska du beställa skor över nätet och vet inte exakt vilken storlek du ska köpa? Om du har en fot & skomätare hemma blir allt lättare att välja rätt skostorlek.

Våra mätstickor används av skobutikerna.

Mätsticka - Sko & Fotmätare...
Available
Mätstickor

Mätsticka - Sko & Fotmätare Kiddy

Springyard
D50040
160,00 kr
Har barnets skor kanske blivit för små? Mät dem invändigt med Kiddy och kontrollera! Mät därefter barnets fötter och få reda på skostorleken utan krångel! Kiddy mätsticka är perfekt såväl för hushållet som för skobutiker. Produkt: Barnprofilerad mätsticka för invändig mätning av skor. Egenskaper: Av metall och hårdplast. I förpackning med bruksanvisning....
Mätsticka - Fotmätare...
Available
Mätstickor

Mätsticka - Fotmätare Aluminium

Springyard
500210
240,00 kr
Mät dina och barnens fötter och få reda på skostorleken utan krångel! Perfekt såväl för hushållet som för skobutiker. Produkt: Mätsticka för utvändiga fotmått. Egenskaper: I hållbart aluminium och grön hårdplast med tydliga mått. Bruksanvisning: Mäter foten i millimeter och konverterar på baksidan till EU- eller UK-mått.
Azzezo Mätsticka - Sko- &... Azzezo Mätsticka - Sko- &... 2
Available
Mätstickor

Azzezo Mätsticka - Sko- & Fotmätare

Azzezo
mät-skofot
160,00 kr
Smidig sko- och fotmätare från Azzezo som gör det lätt att hitta skor som passar perfekt. För användning både i butik och av konsument i hemmet. Användningsinstruktioner medföljer. Smidig sko- och fotmätare som gör det lätt att hitta skor som passar perfekt. För användning både i butik och av konsument i hemmet. Användningsinstruktioner medföljer....
Azzezo - Fotmätare aluminum
Available
Mätstickor

Azzezo - Fotmätare aluminum

Azzezo
mät-alu
260,00 kr
Fotmätare i plast och borstad aluminium. Måttangivelser i engelska sizes, franska stick, millimeter och centimeter. Måttangivelse finns även på måttstickans smala sida. Avsedd för användning i butik. Hål i handtaget för smidig upphängning.Material: Plast/Metall.Färg: Grå/Borstad aluminium.Förpackning: 1 st.

GåBra använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats

och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta,

förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från GåBra.se